Jäsenkirjeet

Jäsenkirje 2/2021

Hei Askaisten kyläyhdistyksen jäsen,

Kevätterveisiä Askaisten kyläyhdistykseltä. Tiedoksi alla tärkeitä päivämääriä. Toivottavasti pääsemme toteuttamaan suunnitellut toiminnat mutta luonnollisesti muutoksia voi tulla, mikäli koronatilanne vaatii yhä rajoituksia.

To 6.5 klo 17 – kylänraitin siivoustalkoot, tori 

Su 16.5 klo 16 – Pikisaaren kesäkauden järjestäytymiskokous, Pikisaari

To 20.5 klo 18 – Ritaripuiston uusien penkkien kokoaminen, Ritaripuisto

To 3.6.klo 18 – siivoustalkoot, Ritaripuisto

Perinteisten Marskin markkinoiden järjestäminen varmistuu lähempänä kesäkuuta. Mikäli Avoimet kylät päivä toteutuu tänä vuonna, ja markkinat voidaan turvallisesti järjestää, on päivämäärä tälle lauantai 12.6.

Ennakkotietoa: kesäksi suunnitellaan yhteislauluiltaa Marskin torille. Marttojen useamman kerran järjestämä lauluilta saa jatkoa, kun kyläyhdistys jatkaa järjestelytoimia. Suunniteltu ajankohta tälle on sunnuntai 18.7 klo 18.  

Ja hyvää kannattaa odottaa, vuoden ensimmäistä Askastelaine-lehteä päästään toivottavasti jakamaan toukokuussa.

Tervetuloa mukaan kyläyhdistyksen toimintaan!

Terveisin,

Askaisten kyläyhdistyksen hallitus

Muistathan että yhdistyksellä ei ole jäsenmaksua. Liittymällä mukaan saa ajankohtaista tietoa alueen toiminnasta ja mahdollisuuden osallistua oman kylän kehittämiseen. Vinkkaa myös naapurit liittymään jäseneksi nettisivujen kautta (www.askainen.fi) tai Askastelaine-lehteen tulevan lomakkeen täyttämällä. Mukaan voi ilmoittautua myös perinteisten torikahvien lomassa.