Jäsenkirjeet

Jäsenkirje 1/2022

Tervehdys Askaisten kyläyhdistykseltä, 

Askaisten kyläyhdistyksen uusi hallitus on aloittanut toimikautensa vauhdikkaasti ja tiedossa on jälleen monipuolinen vuosi. Tervetuloa kuulemaan lisää toimintasuunnitelmasta yhdistyksen kevätkokoukseen.

Kaikille avoin sääntömääräinen KEVÄTKOKOUS järjestetään sunnuntaina 20.3.2022 Louhisaaren kartanon kahvilassa klo 15. Tervetuloa tutustumaan! Tarjolla kakkukahvit!

Kyläyhdistyksen hallituksessa toimii ensimmäistä vuotta puheenjohtajana Erika Kivirinta. Hallituksen muut jäsenet ovat Pertti Veräjänkorva (vpj), Päivi Adamczak (sihteeri), Rami Koivisto, Jussi Örn, Sanna Halmekangas, Pauliina Karjalainen, Antti Heinonen ja Katja Mäntylä. Hallituksen jäsenten tarkemmat esittelyt löydätte myös viimeisimmästä Askastelaine-lehdestä. Mikäli lehti ei ole teitä jostain syystä tavoittanut, on kioskilla vielä muutamia irtonumeroita saatavilla.

Marskin tori pyörii tällä hetkellä talviaikataulussa eli lauantaisin klo 10-12 pääsee ostoksille ja kioskille.

Kesäaikatauluun siirrymme viikolla 12 eli 26.3. eteenpäin tori on auki lauantaisin klo 9-12. Kioskille on uutuutena saatu myös korttimaksumahdollisuus. Eli jos käteisen puute on aiemmin ollut este kioskikäynneille, niin nyt ei sekään enää ole esteenä. Valikoimissa on myös tapahtunut pientä uudistusta makeisten puolella. Lisäksi kioskilla on läpi vuoden myynnissä isännänviirejä, kyläyhdistyksen T-paitoja ja upeita Askainen-kangaskasseja.

Tulevana lauantaina 5.3. on hyvä hetki tulla tutustumaan kioskin valikoimaan, koska silloin on myynnissä poikkeuksellisesti myös erikoiskahveja! Tämä erikoistempaus toteutetaan yhteistyössä Askaisten Prännärin kanssa ja baristana toimii oman kylän paahtajamestari Kimmo Saarinen!

Muistattehan myös, että Marskin torille on kaikki innokkaat torimyyjät tuotteineen tervetulleita. Torin paikkamaksu on 5€/kerta ja myyntipaikan voi itselleen varata Katjalta (puh. 0407094024) tai Pertiltä (puh. 0405402709).

Lämpimästi tervetuloa mukaan kyläyhdistyksen toimintaan!

Terveisin,         

Askaisten kyläyhdistyksen hallitus

Muistathan että yhdistyksellä ei ole jäsenmaksua. Liittymällä mukaan saa ajankohtaista tietoa alueen toiminnasta ja mahdollisuuden osallistua oman kylän kehittämiseen.

Vinkkaa myös naapurit liittymään jäseneksi. Liittyminen onnistuu mm. sähköisesti (liity jäseneksi tästä) tai Askastelaine-lehdessä olevan lomakkeen täyttämällä. Mukaan voi ilmoittautua tietenkin myös perinteisten torikahvien lomassa. Lisäksi kannattaa käydä tutustumassa kyläyhdistyksen kotisivuihin (www.askainen.fi).

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: