Jäsenkirje syksy 2020

Hei Askaisten kyläyhdistyksen jäsen,

Syysterveisiä Askaisten kyläyhdistykseltä. Seuraavassa tietoa loppuvuoden tapahtumista ja vinkkejä, miten voit tulla mukaan toimintaan.

Pe 11.9.2020 klo 18 – Pikisaaren kesäkauden palauteilta, Pikisaari 

Ti 3.11.2020 klo 19 – siivoustalkoot, Ritaripuisto

La 28.11.2020 – joulun avaus, tori

La 5.12.2020 klo 18 – itsenäisyyspäivän kynttilöiden sytytys, Ritaripuisto

La 19.12.2020 – Joulutori, tori 

Torin kioskivuoroja on kesäkaudella hoitanut Askaisten Visa mutta syyskuusta alkaen kahvinkeittovuorot pyörivät taas kyläyhdistyksen voimin. Vapaaehtoisrinkiin kaivataan lisää vapaaehtoisia. Mukaan voi tulla vaikka yhdenkin vuoron edestä! Vuorotoiveita voi lähettää osoitteeseen aky@askainen.fi

Muistathan että yhdistyksellä ei ole jäsenmaksua. Liittymällä mukaan saa ajankohtaista tietoa alueen toiminnasta ja mahdollisuuden osallistua oman kylän kehittämiseen. Vinkkaa myös naapurit liittymään jäseneksi nettisivujen kautta (www.askainen.fi) tai Askastelaine-lehteen tulevan lomakkeen täyttämällä. Mukaan voi ilmoittautua myös perinteisten torikahvien lomassa.

Pyrimme tavoittamaan jäsenistöä sähköpostilistan kautta. Muistakaa kuitenkin myös kotisivut sekä aktiiviset facebook viestit ja ilmoitukset Elämää Askaisissa – ryhmässä. Kannattaa seurata myös kunnan Maskulainen tiedotuslehteä.

Tervetuloa mukaan kyläyhdistyksen toimintaan!

Terveisin,

Askaisten kyläyhdistyksen hallitus

Uusia yrityksiä ja palveluja kylälle

Kotipalvelu Aurekselin vuokralaitepalvelu aloitti toimintansa tänä keväänä. Pienkoneiden varaaminen tapahtuu verkosta, ja vuokratut laitteet noudetaan Ritarituvan ulkotallista. Katso lisää Kotipalvelu Aurekselin verkkosivuilta.

Sommarinvuoreen Kielotielle avataan kesän aikana uusi parturi-kampaamo. Aikaisemmin Turussa yrittäjänä toiminut Sanna Vilén avaa kampaamon kotinsa yhteyteen elokuuhun mennessä. Kysy lisää Sannalta numerosta 041 4599482: 

Askaisten lähikirjasto avattu uudessa osoitteessa

Kirjasto aloittaa toimintansa kesäkuun alusta vanhan terveyskeskuksen rakennuksen kolmion remontoiduissa tiloissa, Ritarituvan takana osoitteessa Vesiläntie 3. Kirjasto on avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 15-19 ja torstaisin klo 12-16. Kirjasto on suljettu koko heinäkuun. Kirjoja voi yhä halutessaan palauttaa myös vanhan kirjastotilan palautusluukkuun kesäkuun ajan.